Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Samsung Galaxy Tab 3 (GT-P3200) Εντοπίστηκε Στο GLBenchmark

Samsung Galaxy Tab 3 (GT-P3200) On GLBenchmark

Αν και είναι σίγουρο ότι η Sasmung θα παρουσιάσει τον διάδοχο του Galaxy Τab 2 στην MWC 13, δεν έχουμε μάθει και πολλά για αυτό εκτός της ψεύτικης φωτογραφίας που υποτίθεται ότι απεικόνιζε το νέο tab (διάβασε εδώ) και εμείς εδώ στο Tech Community αποκαλύψαμε πρώτοι ότι δεν ήταν αυτό τελικά. Ήρθε όμως ένα benchmark στο GLBenchmark να μας αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με αυτό, το tab θα είναι στις 7/8-ίντσες με ανάλυση 1280 x 800 pixels. Η κάρτα γραφικών είναι η Mali 400MP και ο επεξεργαστής χρονισμένος στα 200-1,500 Mhz, κάτι που δεν είναι και τόσο καλό, αλλά τουλάχιστον επιβεβαιώνει την ύπαρξη της συσκευής. Επίσης, όπως θα ξέρεις η Samsung έχει δύο εκδόσεις του Galaxy Tab, αυτή με τις 7/8-ίντσες και με τις 10.1. Σύμφωνα με τις φήμες η Κορεάτικη εταιρεία φαίνεται ότι επικεντρώνεται στο μεγαλύτερο tab, εγκαταλείποντας το 7-ιντσο. Όλα αυτά βέβαια είναι φήμες και θα περιμένουμε την MWC 13 για τις τελικές και σίγουρες ανακοινώσεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: