Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Sense 5 Θα Έρθει Σε Ορισμένα HTC Τους Επόμενους Μήνες

HTC One BlinkFeed

Όταν το HTC One ανακοινώθηκε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό πέρα από τα πολλά του κινητού ήταν η εμφάνιση που έφτιαξε η HTC για το Android, με ονομασία Sense 5. Η εταιρία όμως δεν αφήνει πίσω όσους πλήρωσαν €600-700 για τις ναυαρχίδες όπως One X+ και Butterfly πριν λίγο καιρό. Σε ερώτηση που έκανε χρήστης στη σελίδα της στο Facebook, η HTC απάντησε πως η τελευταία έκδοση του Sense, η οποία περιλαμβάνει και το BlinkFeed, ότι θα έρθει στα HTC One X, One X+, One S και HTC Butterfly. Πότε; “Σε μερικούς μήνες”, αλλά η εταιρία διευκρινίζει ότι δεν θα ενσωματωθούν όλα τα χαρακτηριστικά του Sense 5 στο One που αφορούν περιορισμούς του υπάρχον υλικού. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε νεότερα από την HTC.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: