Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Siri Αποθηκεύει Τα Δεδομένα Σου Για Δύο Χρόνια, Το Ίδιο Και Η Google

iPhone Siri

Όλα τα αιτήματα που κάνουν οι χρήστες μέσω του Siri αποθηκεύονται σε server της Apple για δύο χρόνια τουλάχιστον, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Apple Trudy Muller. Η δήλωση ήταν απάντηση σε ερωτήσεις του περιοδικού Wired σχετικά με την ασφάλεια απορρήτου, και οι οποίες είχαν επισημανθεί αρχικά από την δικηγόρο Nicole Ozer της ένωσης πολιτικών ελευθεριών στην Αμερική. Ο Muller τόνισε ότι η Apple αναλύει τα κλιπ φωνής μόνο για να βελτιώσει την υπηρεσία, αφού πρώτα γίνουν ανώνυμα. Όταν ρωτάμε το Siri κάτι, το φωνητικό απόσπασμα στέλνεται στους servers για ανάλυση, και ένας τυχαίος συνδυασμός αριθμών παράγεται για να εκπροσωπήσει τον χρήστη και τα αρχεία φωνής. Ο χρήστης με την απενεργοποίηση του Siri μπορεί να διαγράψει όσα ερωτήματα και δεδομένα είχαν αποθηκευτεί στον server. Επίσης το Financial Times επιβεβαιώνει ότι και η Google κάνει το ίδιο.

Πηγη

Μοιράσου το με τους φίλους σου: