Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Skype Έρχεται Στο Windows Phone Αργότερα Αυτό Το Μήνα;

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά υπάρχει τώρα μια δοκιμαστική έκδοση του Skype για Windows Phone διαθέσιμη για download για τους υπαλλήλους της Microsoft, και θα δούμε πιθανότατα το λανσάρισμα του Skype για τα Windows Phone αργότερα αυτό το μήνα.

Περιμέναμε το Skype να έρθει στο Windows Phone πριν από το τέλος του περασμένου έτους, αν και προφανώς αυτό ποτέ δεν συνέβη, οπότε ας ελπίσουμε ότι η Microsoft θα το έχει ετοιμάσει για το τέλος του Φεβρουαρίου.

Αν η αναφορά ισχύει και το δούμε διαθέσιμο στο τέλος του μήνα τότε θα έρθει σαν εφαρμογή ή ενσωματωμένο με κάποια μικρή ενημέρωση λογισμικού, όμως αργότερα θα υπάρχει κανονικά ενσωματωμένο στο Tango ή Apollo.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: