Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Sony Xperia Z Παίρνει Μία Ενημέρωση, Διορθώνει Πρόβλημα Ξαφνικού Θανάτου

Sony XPERIA Z

Η Sony ξεκίνησε τη τροφοδοσία της πρώτης ενημέρωσης του Xperia Z (C6603). Το build number είναι το 10.1.A.1.434, η έκδοση Android παραμένει στο 4.1.2 Jelly Bean και ο πυρήνας φαίνεται πως είναι ο ίδιος – 3.4.0. Παρόλο που δεν υπάρχει επίσημο ιστορικό αλλαγών, οι φήμες λένε πως διορθώνει το πρόβλημα του ξαφνικού θανάτου, δεδομένου ότι δεν αλλάζει τίποτα στο γραφικό περιβάλλον και δεν προστίθεται κάποιο χαρακτηριστικό.

Για όσους δεν το έμαθαν, η ναυαρχίδα της Sony πριν δύο μέρες ακουγόταν πως μετά από κάποιο διάστημα πεθαίνει από μόνη της. Δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση επάνω σε αυτό το σημαντικό θέμα, και ούτε γνωρίζουμε τι ακριβώς προκαλεί αυτή τη ζημιά. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να πάρεις το Z και να κάνεις άμεσα την ενημέρωση, είτε μέσω του PC Companion από το PC είτε μέσω over-the-air από το κινητό, για να μην έχεις μπελάδες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: