Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Steam για Linux Είναι Τώρα Διαθέσιμο Και Το Γιορτάζει

Steam for Linux

Χτες η Valve ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή Steam για τους χρήστες Linux είναι διαθέσιμη. Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή μέσω του Ubuntu Software Center, και για μια βδομάδα περίπου θα υπάρχει έκπτωση 75% σε 50 παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι ότι ενώ όλα αυτά τα παιχνίδια είναι για Linux, υπάρχει συμβατότητα και με τα Mac και με τα Windows, έτσι ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε την προσφορά και για εσάς, αν δεν χρησιμοποιείτε Linux. O Steam client for Linux προσφέρει την λειτουργία Valves New Big Picture mode όπου μπορείς να παίξεις και να περιηγηθείς στα παιχνίδια από την τηλεόραση σου. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσεις το παιχνίδι σε μία πλατφόρμα (πχ Linux) και να το τελειώσεις σε μία άλλη (πχ Windows).

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: