Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Surface με Windows 8 Pro Θα Κυκλοφορήσει Τον Ιανουάριο Με $899

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Surface με Windows 8 Pro θα κυκλοφορήσει τον Ιανούαριο με τη αναμενόμενη υψηλή τιμή που ξεκινάει από τα $899. Το tablet θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, ανάλογα τη χωρητικότητά του – η μία με τα $899 με 64GB και η δεύτερη στα $999 με 128GB. Και τα δύο έρχονται με γραφίδες με τεχνολογία Palm Block αλλά το πληκτρολόγιο Touch Cover ή Type Cover πωλείται ξεχωριστά.

Όποιος αναρωτιέται για τη διαφορά με το φθηνότερο Surface με Windows RT στα $499, το Pro διαθέτει τον επεξεργαστή Intel Core i5 με διπλάσια RAM που το κάνουν πολύ πιο δυνατό, και εκτός αυτού, υποστηρίζει εφαρμογές των Windows 7 και ο χρήστης έχει όλη την εμπειρία των Windows 8. Τέλος, υπάρχει και θύρα USB 3.0.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: