Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Surface Pro Έγινε Teardown Από Το iFixit

Microsoft Surface Pro Teardown

Είναι tablet; Είναι laptop; Ένας θεός ξέρει… Μιλάμε φυσικά για το Microsoft Surface με Windows 8 Pro, που έχουμε δει πως είναι εξωτερικά αλλά τώρα θα δούμε πως είναι και στο εσωτερικό του.

To Surface Pro έχει κυκλοφορήσει εδώ και μία εβδομάδα και τα παιδιά από το iFixit έκαναν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από όλους, teardown και βαθμολόγηση κατά πόσο είναι επισκευάσιμο από τον απλό χρήστη. Στο iFixit κατάφεραν να το ανοίξουν και βαθμολογήθηκε πιο χαμηλά από το iPad με βαθμολογία 1/10 (το iPad βαθμολογήθηκε με 2/10).

Τα καλά νέα είναι ότι η μπαταρία έιναι αποσπώμενη και δεν είναι κολλημένη στην μητρική, όπως επίσης και η χωρητικότητα του που είναι επίσης αφαιρούμενη SSD κάνοντας τη διαδικασία αλλαγής πανεύκολη.

Ένα αμφιλεγόμενο νέο είναι ότι η συσκευή έχει 90 βίδες όπου θα είναι λίγο δύσκολο να θυμάται κάποιος που μπαίνουν όλες.

Τα κακά νέα είναι ότι η οθόνη είναι εξαιρετικά δύσκολη να αφαιρεθεί, διότι είναι κολλημένη με μια κόλλα πολύ παρόμοια με πίσσα, όπως και η μπαταρία είναι κολλημένη στο σασί της συσκευής, καθιστώντας επικίνδυνη της αφαίρεση της.

Ακολουθούν μερικές εικόνες από το teardown. Για περισσότερες μπορείς να μπεις εδώ.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: