Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Ubuntu OS Για Κινητά Ανακοινώθηκε, Οι Πρώτες Συσκευές Κυκλοφορούν Του Χρόνου

Ubuntu for smartphones engadget

Όπως μας υποσχέθηκε, η Canonical ανακοίνωσε πριν από λίγο την έκδοση του Ubuntu για smartphones, το οποίο είναι βασισμένο στο πυρήνα και στους οδηγούς του Android. Το βασικό πλεονέκτημά του είναι ότι δεν τρέχει Java Virtual Machine και προσφέρει τη “πλήρη ισχύς του τηλεφώνου”. Υποστηρίζοντας και ARM αλλά και x86 επεξεργαστές, το Ubuntu phone OS θα είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση Android κινητών με ελάχιστη προσαρμογή.

Το Ubuntu for Android που είχε ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο του προηγούμενου χρόνου, σύμφωνα με τον Mark Shuttleworth από τη Canonical, θα δοθεί στις κατασκευάστριες για να το βάλουν στις συσκευές τους, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάποια εταιρία που να έχει δηλώσει ενδιαφέρον. Οι πρώτες κορυφαίες συσκευές που θα τρέχουν το Ubuntu θα βγουν στις αρχές του 2014, αλλά οι κάτοχοι του Samsung Galaxy Nexus θα μπορούν να το εγκαταστήσουν από τώρα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cpWHJDLsqTU&w=640&h=360]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=LoXpLUr5WB4&w=640&h=360]

Πηγή | Εικόνα

Μοιράσου το με τους φίλους σου: