Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Windows Phone Έγινε Το 3ο Μεγαλύτερο Λειτουργικό Ξεπερνώντας Το BlackBerry

Windows Phone 8 flagships

Μια από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες του 2013 θα είναι η μάχη μεταξύ Microsoft και BlackBerry ώστε τα λειτουργικά τους για κινητά να έρθουν στη τρίτη θέση στην αγορά πίσω από της Apple και της Google. Σύμφωνα με νέα στατιστικά από την Strategy Analytics, το Windows Phone ξεπέρασε το μερίδιο αγοράς του BlackBerry στις ΗΠΑ, φτάνοντας στη τρίτη θέση. Δικαιολογημένα έγινε αυτή η αλλαγή, μιας και η BlackBerry όταν κυκλοφόρησαν τα πρώτα Windows Phone 8 smartphones έκανε τις τελικές αλλαγές στον κώδικα του λειτουργικού της και τις ετοιμασίες για τα νέα της BlackBerry 10 smartphones. Έτσι έμεινε πίσω με παλιά κινητά στην αγορά τη στιγμή που κυκλοφορούσαν τα HTC 8X, 8S και Lumia 920. Πάντως η τρίτη θέση αναμένεται να είναι για λίγο καιρό στα χέρια της Microsoft αφού οι πρώτες πωλήσεις του BlackBerry Z10 δείχνουν πως εύκολα θα ανακτήσουν τη χαμένη θέση.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: