Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Windows Phone Καταλαμβάνει Την 3η Θέση Στην Αγορά Των Κινητών

Nokia Lumia 925

Την τρίτη θέση παγκοσμίως σε πωλήσεις κινητών καταλαμβάνει το Windows Phone της Microsoft, με αυτό να οφείλεται στην καλή πορεία των Lumia της Nokia, αφήνοντας έτσι τη BlackBerry στη τέταρτη θέση. Και πάλι όμως, η πλατφόρμα της Microsoft μένει αρκετά πίσω από το iOS και Android, με το πρώτο να καταλαμβάνει το 17,3% της αγοράς και το δεύτερο το 75% για το πρώτο τρίμηνο του 2013.

IDC Smartphones Q1 2013

Για το Android είναι μία αύξηση 79,5% χρόνο με τον χρόνο, ενώ το iOS αυξήθηκε κατά 6,6% από το πρώτο τρίμηνο του 2012. Η Microsoft όμως έκανε την μεγαλύτερη πρόοδο με 133,3% αύξηση για τους 12 μήνες που πέρασαν το ποσοστό 3,2% παγκοσμίως. Τέλος, η BlackBerry τα πήγε πιο άσχημα από όλους, με το ποσοστό της να μειώνεται κατά 35% κάθε χρόνο και θα χρειαστεί πολλή δουλειά αν θέλει να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: