Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Windows Phone Φτάνει Τις 145,000 Εφαρμογές, Αλλά Η Πρόοδος Επιβραδύνεται

Nokia Lumia 820

Η έλλειψη εφαρμογών στη νέα πλατφόρμα Windows Phone είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που η Microsoft πρέπει να λύσει αν θέλει να ανταγωνιστεί αντάξια τα Android και iPhone. Η εταιρία αποκάλυψε ότι το Windows Phone Store τώρα φιλοξενεί πάνω από 145,000 εφαρμογές και παιχνίδια, αρκετά λιγότερα από τα καταστήματα των Android και iPhone, αλλά περισσότερα από αυτό του BlackBerry 10. Ακόμα φαίνεται πως το ενδιαφέρον για τη πλατφόρμα της Microsoft μειώθηκε. Τον προηγούμενο Ιούνιο, το Windows Phone Store είδε τεράστια ανάπτυξη, διπλασιάζοντας τον αριθμό των εφαρμογών σε μια περίοδο έξι μηνών στο σύνολο των 100,000. Στους τελευταίους 11 μήνες, ωστόσο, λιγότερο από 45,000 νέες εφαρμογές προστέθηκαν στο κατάστημα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: