Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Windows Phone 7.8 Έρχεται Με Το Νέο Έτος

Όλοι όσοι έχουμε Windows Phone κινητά έχουμε και μία μεγάλη απορία. Πότε με το καλό θα πάρουμε την αναβάθμιση σε WP 7.8; Την απάντηση έδωσε η ίδια η Microsoft.

Ο χρήστης @windowsphonebr στο Twitter ρώτησε στον επίσημο λογαριασμό του Windows Phone της Βραζιλίας πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση και απάντησαν επίσημα ότι θα έρθει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2013. Αυτό μας θυμίζει πως η Microsoft Ιταλίας αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά του 7.8.

Προσωπικά περίμενα την αναβάθμιση μέσα στον Δεκέμβριο, αφού η Microsoft είχε πει ότι θα έρθει μετά τη κυκλοφορία των Windows Phone 8 κινητών, κάτι που θα γίνει σύντομα και στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουμε και άλλο.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: