Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Windows Phone 8 Αποκτάει Κέντρο Ειδοποιήσεων Και Άλλα

Windows Phone 8

Δεν είναι μόνο η Apple που θα κάνει αλλαγές στο iOS, αλλά και η Microsoft που θα παρουσιάσει την επόμενη έκδοση των Windows Phone. Μέρος των νέων λειτουργιών αποκάλυψε χρήστης ενός Lumia 920 που το αγόρασε από eBay και είδε ότι στα Windows Phone 8 του 920 του έχουν προστεθεί αρκετά χαρακτηριστικά που η Microsoft κρατά για μελλοντικές εκδόσεις – δηλαδή έχει το WP Blue. Η σημαντικότερη ανακάλυψη βέβαια είναι το κέντρο ειδοποιήσεων, το οποίο δεν είδαμε στην παρούσα έκδοση μιας και η εταιρεία δεν έχει το χρόνο που θέλει για το κάνει διαθέσιμο. Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι η προβολή ημερολογίου, η δυνατότητα να κλείσεις εφαρμογές που εκτελούνται παρασκηνιακά, ταξινόμηση εφαρμογών με κριτήριο πόσο συχνά τις χρησιμοποιείς, και την ονομασία τους. Λέγεται ότι αυτά θα είναι στο Windows Phone 8 Blue αλλά δεν μπορούμε να σας το επιβεβαιώσουμε. Ας κάνουμε υπομονή μέχρι τo καλοκαίρι που θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: