Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Windows Phone 8 GDR3 Δοκιμάζεται Από Τώρα

Windows Phone 8 GDR3 in testing

Σύμφωνα με τον συντάκτη του The Verge, Tom Warren, η επόμενη έκδοση του Windows Phone 8 με ονομασία GDR3 είναι από σήμερα σε δοκιμές.

Η ενημέρωση του λογισμικού φημολογείται ότι θα υποστηρίξει 1080p οθόνες και τετραπύρηνους επεξεργαστές, για να υποστηριχθεί το σημερινό υψηλό πρότυπο των smartphones.

Η Nokia φημολογείται ότι κατασκευάζει ένα phablet με τεράστια οθόνη, επεξεργαστή με τέσσερις πυρήνες και άλλα κορυφαία χαρακτηριστικά που έχουν αντίπαλα phablets που τρέχουν Android. Η HTC επίσης ακούγεται ότι δουλεύει επάνω σε ένα HTC One με Windows Phone και ίδια χαρακτηριστικά με την έκδοση του Android. Και η Lenovo είναι η τρίτη που φημολογείται. Το GDR3 που θα κυκλοφορήσει κατά το τέλος του χρόνου θα επιτρέψει στα κινητά αυτά να τρέξουν Windows Phone. Για να δούμε τι θα καταφέρουν οι εταιρίες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: