Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Το Wine για Android Θα Επιτρέπει Windows Εφαρμογές Να Τρέχουν Στο Android

Wine For Android

Έχουμε δει το BlueStacks που τρέχει Android εφαρμογές σε υπολογιστές, όμως τι γίνεται με το αντίθετο; Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο γιατί τα κινητά δεν μπορούν να τρέξουν προγράμματα υπολογιστών όμως φαίνεται ότι στο μέλλον θα υπάρχει η δυνατότητα. Το Wine που υπάρχει εδώ και χρόνια στο Linux και το Apple OS X θα έρθει και σε συσκευές με ARM επεξεργαστή, και αφού το Android είναι το open-source, τότε αυτό θα το λάβει και πρώτο. Τι σημαίνει αυτό; Το αγαπημένο σου smartphone ή -ακόμα καλύτερα- tablet θα μπορεί να τρέχει προγράμματα που αρχικά ήταν γραμμένα για Windows. Καλό ε;

Alexandre Julliard, the original developer behind the Wine software project to run native Windows applications on Linux and other non-Microsoft platforms, did the very brief showing of Wine on Android. Julliard continues to be employed by CodeWeavers to work on Wine, due to their vested interest in its success due to their Wine-based CrossOver commercial software for Linux and Apple OS X.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: