Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τρέξε Android Εφαρμογές Σε Mac Και PC Με Το BlueStacks

Το BlueStacks είναι ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να τρέχεις τις εφαρμογές και τα παιχνίδια του Android στον υπολογιστή σου. Αρχικά για Windows και τώρα και σε Mac OS X.

Το BlueStacks πρωτοεμφανίστηκε το προηγούμενο χρόνο για PCs και μέχρι τώρα έχει λάβει δύο βραβεία – βραβείο καινοτομίας από το CES (2012 CES Innovators Award) και καλύτερου λογισμικού στη CES 2012.

Πριν μερικούς μήνες, το BlueStacks για Windows βγήκε από την Alpha έκδοση του και μπήκε στην Beta γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Τώρα ήρθε και στα Mac. Συνολικά υπάρχουν 400,000 εφαρμογές διαθέσιμες για το πρόγραμμα, χάρη στη Layercake, τη τεχνολογία πίσω από το λογισμικό.

Μπορείς να κατεβάσεις το BlueStacks για Windows από εδώ και για Mac από εδώ.

Παρακάτω είναι μερικά στιγμιότυπα από το Bluestacks που τρέχει σε Mac.

Air Control Lite

Robo Defense

Drag Racing

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: