Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τo Surface Pro Μπορεί Να Τρέξει Linux

The Surface Movement

Αν έψαχνες να βρεις έναν λόγο για να αγοράσεις πιο εύκολα τo Surface Pro τότε αυτός βρέθηκε. Το talet της Microsoft μπορεί να τρέξει Linux, παρά τις αρχικές φοβίες ότι θα είναι κλειδωμένο όπως το RT και άρα δεν θα υπήρχε η δυνατότητα για dual boot (δύο λειτουργικά μαζί) γιατί ο bootloader θα ήταν κλειδωμένος. Την δυνατότητα αυτή επιβεβαίωσε η ίδια η ομάδα του Surface, και συγκεκριμένα ο Panos Panay ο οποίος είναι εταιρικός Αντιπρόεδρος της εταιρείας και δουλεύει στο μηχανικό τμήμα του Surface Pro. Ο ίδιος είπε “όπως όλες οι συσκευές με Windows 8, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του BIOS και να απενεργοποιήσετε την ασφαλή εκκίνηση, δίνοντας σας την δυνατότητα να φορτώσετε και άλλα λειτουργικά”. Έτσι τόσο απλά μπορείτε να τρέξετε Ubuntu ή οποιοδήποτε άλλο ΛΣ όποτε το θελήσετε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: