Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Τα Windows Phone Καταλαμβάνουν Την 2η Θέση Στην Λατινική Αμερική

Windows-Phone-8

Τα Windows Phone καταλαμβάνουν τη 2η θέση στην Λατινική Αμερική, σύμφωνα με έρευνα της IDC. Αυτό είναι μια επιβράβευση για την Nokia και τη Microsoft που δείχνουν ότι σε ορισμένες αγορές ακολουθούν την σωστή τακτική που χρειάζεται.

Ποια είναι αυτή η στρατηγική; Ανάλογα με την χώρα που απευθύνεται η Φιλανδική εταιρεία προσαρμόζει και τα κινητά της. Σε χώρες που ο κόσμος δεν μπορεί να δίνει πολλά λεφτά για κινητό, προσφέρει ποιοτικές συσκευές σε χαμηλή τιμή με αξιόλογες εφαρμογές που θα κάνουν τον χρήστη να επιλέξει το κινητό της.

Πέρυσι τα Windows Phone ήταν στην τέταρτη θέση στην Λατινική Αμερική, αλλά το ποσοστό έχει αυξηθεί κατά 12% τον τελευταίο χρόνο. Οι Αργεντινή, Χιλή, Περού, Βραζιλία και Κολομβία είναι από τις χώρες που το λογισμικό της Microsoft γνωρίζει μεγάλη απήχηση.

Ίσως η Nokia θα έπρεπε να κοστολογούσε και τις ναυαρχίδες της πιο φθηνά, όπως το 520, για να είχαν και αυτές ανοδική πορεία.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: