Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Υποστήριξη MMS Και Νέες Χώρες Στο Windows Phone Tango [+Screenshots]

Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο άρθρο, το ρώσικο blog WP7Forum.ru κατάφερε και βρήκε το Samsung i917 με Windows Phone Tango και δημοσίευσε νέες πληροφορίες για το Windows Phone Tango. Σύμφωνα με αυτές το Tango θα έχει υποστήριξη MMS και νέες χώρες.

Πρώτα κάποιες βασικές αλλαγές. Το Tango θα υποστηρίξει πολλές νέες χώρες, θα μπορούμε αυτόματα να κατεβάζουμε και να ενημερώνουμε εφαρμογές μέσω του Zune, και θα αυξηθεί ο αριθμός των προ-εγκατεστημένων εφαρμογών από 16 έως 40.

Θα φέρει επίσης νέα χαρακτηριστικά, όπως το να μπορούμε να διαχειριστούμε τις επαφές απευθείας στην κάρτα SIM και να εξάγουμε τις επαφές στην κάρτα SIM. Η περιαγωγή θα πάρει νέες ρυθμίσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν “όχι”, “εγχώρια” ή “διεθνή” περιαγωγή.

Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν πολλά συνημμένα σε ένα μήνυμα MMS, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, ήχου και βίντεο.

Επιπλέον, τα podcasts δεν θα είναι διαχειρίσιμα από τη συσκευή, και το streaming βίντεο πρέπει να είναι μικρότερο από 4 MB και κωδικοποιημένο σε H.264 v2. Επιπρόσθετα, οι κατασκευαστές κινητών θα μπορούν να τοποθετήσουν κάμερα 3 MP ή μεγαλύτερης ανάλυσης. Και τέλος, οι φωτογραφίες δεν θα ανεβαίνουν αυτόματα στο SkyDrive.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: