Υποστήριξη MMS Και Νέες Χώρες Στο Windows Phone Tango [+Screenshots]

Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο άρθρο, το ρώσικο blog WP7Forum.ru κατάφερε και βρήκε το Samsung i917 με Windows Phone Tango και δημοσίευσε νέες πληροφορίες για το Windows Phone Tango. Σύμφωνα με αυτές το Tango θα έχει υποστήριξη MMS και νέες χώρες.

Πρώτα κάποιες βασικές αλλαγές. Το Tango θα υποστηρίξει πολλές νέες χώρες, θα μπορούμε αυτόματα να κατεβάζουμε και να ενημερώνουμε εφαρμογές μέσω του Zune, και θα αυξηθεί ο αριθμός των προ-εγκατεστημένων εφαρμογών από 16 έως 40.

Θα φέρει επίσης νέα χαρακτηριστικά, όπως το να μπορούμε να διαχειριστούμε τις επαφές απευθείας στην κάρτα SIM και να εξάγουμε τις επαφές στην κάρτα SIM. Η περιαγωγή θα πάρει νέες ρυθμίσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν “όχι”, “εγχώρια” ή “διεθνή” περιαγωγή.

Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν πολλά συνημμένα σε ένα μήνυμα MMS, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, ήχου και βίντεο.

Επιπλέον, τα podcasts δεν θα είναι διαχειρίσιμα από τη συσκευή, και το streaming βίντεο πρέπει να είναι μικρότερο από 4 MB και κωδικοποιημένο σε H.264 v2. Επιπρόσθετα, οι κατασκευαστές κινητών θα μπορούν να τοποθετήσουν κάμερα 3 MP ή μεγαλύτερης ανάλυσης. Και τέλος, οι φωτογραφίες δεν θα ανεβαίνουν αυτόματα στο SkyDrive.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.