Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ] Το Windows Phone 7.8 Έρχεται Την Τετάρτη, Το LG Optimus 7 Δεν Θα Αναβαθμιστεί

Φαίνεται ότι το Windows Phone 7.8 από την Microsoft είναι πολύ κοντά μας, αφού και δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε ότι θα έρθει σε λίγες μέρες, και μάλιστα την Τετάρτη. Ακόμη, ανέβηκε ένα βίντεο στο YouTube από ένα Κινέζικο site που δείχνει ότι το Lumia 500 της Nokia τρέχει αυτή την έκδοση, αλλά είναι πολύ σύντομο και δεν πρόλαβε να επαληθεύσει αν υπάρχουν κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως αποστολή αρχείων μέσω Bluetooth.

Τα νέα όμως δεν είναι καλά για τους κατόχους του LG Optimus 7, αφού η αντιπροσωπία στη Πολωνία της Κορεάτικης εταιρίας αποκάλυψε μέσω απάντησης σε e-mail ότι το E900 δεν θα αναβαθμιστεί. Βέβαια οι προγραμματιστές του XDA Developers μπορεί να βάλουν επίσημα το λειτουργικό στο κινητό.

Παρακάτω είναι η σύντομη επίδειξη στο Lumia 500:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=aPKYE3zQp0Y&w=600&h=338]

Πηγές: 1, 2, 3

Μοιράσου το με τους φίλους σου: