Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Η Nokia Σκέφτεται Το Android

Μπορεί η Nokia πλέον να χρησιμοποιεί μόνο Windows Phone στα smartphone της, αλλά φαίνεται ότι σκέφτεται να ξεκινήσει το εναλλακτικό σχέδιο της, τη χρήση άλλου λειτουργικού. Σύμφωνα με το Gizmodo, οι Φινλανδοί δημοσίευσαν μία αγγελία στο LinkedIn όπου ζητούν έναν μηχανικό λογισμικού για την ανάπτυξη ενός λογισμικού και οδηγών υλικών που θα εγκατασταθούν σε νέα προϊόντα της εταιρίας.

Το Android είναι βασισμένο στο Linux, οπότε υπάρχει μεγάλη περίπτωση η Nokia να προτιμήσει το λειτουργικό της Google σε κάποια νέα σειρά smartphone κινητών της. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι το Android είναι μονόδρομος, αφού και το Meego ήταν βασισμένο στο Linux.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: