Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Το Facebook Home Έρχεται Στα iPhone και Windows Phone

Facebook Home

Η Facebook πρόσφατα ανακοίνωσε το “νέο της σπίτι στο Android” με το Home, έναν launcher για Android συσκευές, προ-εγκατεστημένο στο HTC First. Αυτό θέλει τώρα να φέρει και σε άλλες πλατφόρμες. Ο κολοσσός πίσω από το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο, σύμφωνα με αναφορές, είναι σε επαφή με την Apple ώστε να μπορέσει να την πείσει και λανσάρει και εκεί το ‘σπίτι’ του. Σε αντίστοιχη επαφή λέγεται πως είναι και με την Microsoft για να το φέρει στο Windows Phone 8. Πέρα από αυτά δεν έχει ακουστεί κάτι άλλο, αλλά δεν πιστεύουμε να εγκρίνει αυτή τη κίνηση καμία από τις δύο εταιρίες με αυτά τα κλειστά λειτουργικά που διαθέτουν. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα γίνει τελικά αν οι αναφορές ισχύουν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: