Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Το Galaxy SIV Θα Έχει Τα Eye Scroll και Eye Pause

Eye Scroll and Eye Pause Trademarks

Η Samsung έχει ρίξει πολύ δουλειά ώστε να αξιοποιήσει τη μπροστινή κάμερα των smartphone της. Μέχρι τώρα είχαμε το Smart Stay και τώρα φαίνεται πως έχουμε άλλες δύο λειτουργίες. Σύμφωνα με το έγγραφο των trademark που διέρρευσε, η εταιρία αναπτύσσει τα νέα Eye Scroll και Eye Pause.

Τι ακριβώς κάνουν αυτά; Δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι με το Eye Scroll όταν ο χρήστης διαβάζει μία ιστοσελίδα, ένα έγγραφο, μήνυμα ή οτιδήποτε μεγάλο κείμενο και φτάνει στο τέλος της οθόνης, αυτό θα πάει αυτόματα πιο κάτω, στο υπόλοιπο κείμενο. Με το Eye Pause πιθανότατα θα ‘παγώνει’ το βίντεο όταν ο χρήστης κοιτάξει αλλού.

Αυτές οι λειτουργίες είναι σίγουρα πολύ χρήσιμες αλλά θα πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο λογισμικό για να ανιχνεύει χωρίς λάθη το μάτι. Με την ανακοίνωση του Samsung Galaxy S IV να μην αργεί, πιστεύουμε ότι αυτά τα δύο χαρακτηριστικά θα προστεθούν στο κινητό όπως και το Smart Stay στο Galaxy S III.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: