Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Το Mac OS X 10.9 Ονομάζεται Lynx Και Φέρνει Siri και Maps

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες και για την επόμενη έκδοση του Mac OS X 10.9, το οποίο φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο με όνομα Lynx, μιας και η εταιρία πήρε τα εμπορικά σήματα για τους τίτλους “Lynx” και “Cougar”.

Ο ιστότοπος Applescoop.com έχει επιβεβαιώσει την ονομασία αυτή επειδή είδαν «κάποια εσωτερικά έγγραφα [της Apple] που φαίνεται να οριστικοποιούν το όνομα του λειτουργικού συστήματος.” Και σύμφωνα με τη δεύτερη πηγή μας, η Apple θα ενσωματώσει το Siri και τους Χάρτες της στο λειτουργικό.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το OS X Lynx, όμως περιμένουμε το συνέδριο προγραμματιστών WWDC που θα διεξαχθεί στο Σαν Φρανσίσκο τον Ιούνιο του 2013 όπου θα ανακοινώσουν τα πάντα.

Πηγές: 1, 2

Μοιράσου το με τους φίλους σου: