Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΕΣ] Το Siri Έρχεται Στη Νέα Έκδοση Του OS X

iMac late 2012

Τις περσινές φήμες σχετικά με την κυκλοφορία του Siri στους Mac υπολογιστές της Apple ήρθε να αναζωπυρώσει μία νέα θέση εργασίας στην εταιρία. Η Apple ψάχνει για να βρει έναν προγραμματιστή στη θέση του “Siri UI Engineer” με εμπειρία στο Unix και στο Mac OS X. Οι φήμες λένε ότι ο ψηφιακός βοηθός θα ενσωματωθεί στη νέα έκδοση του λειτουργικού, το OS X 10.9, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος. Αρχικά είχε ενσωματωθεί στο iPhone 4S και αργότερα ήρθε στα τελευταία iPhone, iPod touch, iPad και iPad mini. Πιθανότατα και στα Mac θα έρθει αποκλειστικά στα νέα μοντέλα του 2013, αλλά πιστεύω ότι θα το δούμε και στα παλιότερα συστήματα με πρόγραμμα κάποιου τρίτου.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: