Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Η HTC Αναπτύσσει Δικό Της Λειτουργικό Σύστημα

HTC One back

Η κατασκευάστρια smartphone HTC φημολογείται ότι είναι σε διαδικασία ανάπτυξης ενός νέου λειτουργικού συστήματος για smartphone που στοχεύει συγκεκριμένα στην κινεζική αγορά. Η πληροφορία έρχεται από μία πηγή που ισχυρίζεται ότι έχει σχέσεις με την εταιρία της Ταϊβάν.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι η HTC στοχεύει ειδικότερα στην Κίνα για να βοηθήσει να ωθήσει τις πωλήσεις της που όλο και μειώνονται στη σοσιαλιστική χώρα, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές για κινητά μαζί με τις ΗΠΑ.

Δεν γνωρίζουμε πως θα ονομάζεται το λειτουργικό της HTC, όμως υποθέτουμε ότι θα βασίζεται στο Android ώστε να μπορεί να έχει τις εφαρμογές της Google και να υποστηρίζει τα πολυάριθμα apps του Android, ώστε έτσι να βοηθήσει και για διαφημιστικούς λόγους. Λέγεται επίσης ότι υπάρχει βαθιά ενσωμάτωση του Weibo, του μεγαλύτερου κινέζικου κοινωνικού δικτύου.

Οι Κινέζοι αξιωματούχοι έχουν καταστήσει σαφές ότι θέλουν ένα μοναδικό τοπικό λογισμικό για να μειωθεί η εξάρτηση της Κίνας από δυτικές εταιρείες. Θα είναι καλό αν η HTC το πραγματοποιήσει αυτό και να εκτοξεύσει τις πωλήσεις της αν τα πάει καλά. Η εταιρία θα μπορέσει να βασιστεί στον πυρήνα του Android, μιας και είναι και ανοιχτού κώδικα και μπορούν να γίνουν αλλαγές στον φλοιό του λειτουργικού, και να φτιάξει εκεί πάνω το κινέζικο λειτουργικό το οποίο φημολογείται ότι θα ανακοινωθεί προς το τέλος του χρόνου. Άλλωστε δεν προλαβαίνουν μέχρι τότε να γράψουν από την αρχή ένα λειτουργικό.

Η Apple θέλει τώρα να χτυπήσει αυτή την αγορά με το iPhone 5C, όμως θα προτιμήσουν το ακριβό το αμερικάνικο, ή το οικονομικότερο και ντόπιο;

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: