[ΦΗΜΗ] Το Apple iWatch Θα Κυκλοφορήσει Το 2014

Η Apple Επαληθεύει Ξανά Ότι Ετοιμάζει Το Ρολόι iWatch

Apple iWatch concept

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από το FT, η Apple προσλαμβάνει νέους υπαλλήλους για να δουλέψουν επάνω στο iWatch και στο σχεδιασμό του. Προηγουμένως είχαμε ακούσει ότι το Apple iWatch μπορεί να λανσαριστεί αυτό το έτος, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο έτος, καθώς, σύμφωνα με την αναφορά του FT, εκεί στην Apple υπάρχουν ακόμα μερικά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν σχετικά με το σχεδιασμό του iWatch.

Έχουμε ήδη δει το Μήλο να κατοχυρώνει μια σειρά από εμπορικά σήματα σε διάφορες χώρες για το όνομα Apple iWatch, και έτσι έχει επιβεβαιωθεί ότι αυτό είναι το πραγματικό όνομα της συσκευής.

Το Apple iWatch φημολογείται ότι θα είναι μια συσκευή επικοινωνίας για τις iOS συσκευές της Apple, όπως τα iPhone Touch, iPad και iPod, και η συσκευή αναμένεται να είναι σε θέση να λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μηνύματα και, ενδεχομένως, να μπορεί να κάνει κλήσεις με το iPhone. Από τη στιγμή που έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Apple iWatch θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.