Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

[ΦΗΜΗ] Το Apple iWatch Θα Κυκλοφορήσει Το 2014

Apple iWatch concept

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά από το FT, η Apple προσλαμβάνει νέους υπαλλήλους για να δουλέψουν επάνω στο iWatch και στο σχεδιασμό του. Προηγουμένως είχαμε ακούσει ότι το Apple iWatch μπορεί να λανσαριστεί αυτό το έτος, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο έτος, καθώς, σύμφωνα με την αναφορά του FT, εκεί στην Apple υπάρχουν ακόμα μερικά ζητήματα που πρέπει να τακτοποιηθούν σχετικά με το σχεδιασμό του iWatch.

Έχουμε ήδη δει το Μήλο να κατοχυρώνει μια σειρά από εμπορικά σήματα σε διάφορες χώρες για το όνομα Apple iWatch, και έτσι έχει επιβεβαιωθεί ότι αυτό είναι το πραγματικό όνομα της συσκευής.

Το Apple iWatch φημολογείται ότι θα είναι μια συσκευή επικοινωνίας για τις iOS συσκευές της Apple, όπως τα iPhone Touch, iPad και iPod, και η συσκευή αναμένεται να είναι σε θέση να λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα μηνύματα και, ενδεχομένως, να μπορεί να κάνει κλήσεις με το iPhone. Από τη στιγμή που έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Apple iWatch θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: