Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φτιάξε Windows Phone Εφαρμογές Χωρίς Κώδικα Με Το Νέο Εργαλείο Της Microsoft

Windows Phone App Studio

Η Microsoft έφτιαξε και κυκλοφόρησε το νέο της εργαλείο Windows Phone App Studio για εσάς που έχετε Windows Phone και θέλετε να φτιάξετε δικές σας εφαρμογές.

Το Windows Phone App Studio είναι ένα online εργαλείο στο οποίο με 4 βήματα μπορείς να φτιάξεις δικές σου εφαρμογές χωρίς να γράψεις ούτε μία γραμμή κώδικα. Έχεις τα στοιχεία και απλά τα βάζεις εκεί που θες στην εφαρμογή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα πρότυπα, όπως εταιρικά, εστιατόρια, καταστήματα κτλ, και μόλις την ολοκληρώσεις μπορείς να την εγκαταστήσεις αμέσως στο Windows Phone 8 κινητό σου ή να κατεβάσεις τον κώδικα στον υπολογιστή σου και να επεξεργαστείς το app στο Visual Studio. Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα δημοσίευσης στο κατάστημα εφαρμογών.

Το εργαλείο της Microsoft είναι προς το παρών σε beta έκδοση και μπορείς να το δοκιμάσεις εδώ. Δωρεάν φυσικά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: