Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φωτογραφία Αποκαλύπτει Τον Σχεδιασμό Του iOS 7;

iOS 7

Λίγες μέρες πριν το WWDC όπου η Apple θα αποκαλύψει το ανανεωμένο iOS 7, έχουμε την πρώτη φωτογραφία που μας δείχνει το νέο περιβάλλον σχεδιασμένο με την βοήθεια του Jonathan Ive μετά την αποχώρηση του Scott Forstall.

Το νέο περιβάλλον θα είναι επίπεδο σαν αυτό του Windows Phone, αποβάλλοντας το γυαλιστερό σκεομορφικό που χαρακτήριζε τα προηγούμενα iOS. Πολλοί πιστεύουν ότι η διαρροή είναι γνήσια αλλά μάλλον είναι κάποια πρώιμη μορφή, και όχι αυτό που θα παρουσιάσει η Apple ως το τελικό iOS 7, αφού πολλά εικονίδια δεν έχουν ίδιο σχεδιασμό. Το Newstand για παράδειγμα δεν έχει τον επίπεδο σχεδιασμό αλλά το σκεομορφικό. Επίσης υπάρχει κενός χώρος στην μπάρα ειδοποιήσεων και κάποιες ατέλειες στις γωνίες των εικονιδίων.

Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι ψεύτικα και να βλέπουμε ένα iPhone με jailbreak και αλλαγμένο θέμα. Αν έχετε μεγάλη αγωνία για το πως θα είναι το επόμενο iOS μείνετε συντονισμένοι και μόλις προκύψει κάτι καινούργιο θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: