Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φωτογραφίες Από Το Πρώτο iPad Που Σχεδίασε Η Apple

Είναι αλήθεια ότι το iPad σχεδιάστηκε πριν από το iPhone, και έτσι πολλά πράγματα άλλαξαν από το τελικό προϊόν που παρουσιάστηκε το 2009.

Το tablet στις φωτογραφίες είναι το πρωτότυπο iPad που κατασκεύασε η Apple. Σύμφωνα με το NetworkWorld.com, οι φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο βρίσκονται σε κάποια έγγραφα της Apple για τη δικαστική μάχη μεταξύ Apple και Samsung που γίνεται το τελευταίο καιρό, για να αποδείξουν ότι η ταμπλέτα τους υπήρχε σε ανάπτυξη από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Το πρωτότυπο μοντέλο είναι αρκετά πιο παχύ από το σημερινό iPad -έχει το πάχος τριών iPad 2-, του λείπει το κουμπί Home και στο πίσω μέρος του υπάρχει το μηλαράκι όπως και στο νέο iPad. Φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιο λειτουργικό σύστημα έτρεχε.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες του πρωτότυπου iPad.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: