Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Φόρτισε Το Κινητό Σου… Αναπνέοντας Με Το AIRE Mask

Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να φορτίσεις το κινητό απλά τη δική σου αναπνοή; Σίγουρα θα ήταν τέλειο, και με το AIRE Mask, ίσως γίνει πραγματικότητα.

Το AIRE Mask είναι η συσκευή στις φωτογραφίες, που ο χρήστης τη φοράει, και αυτόματα φορτίζεται το κινητό. Πως γίνεται αυτό; Η μάσκα AIRE Mask έχει ανεμογεννήτριες μέσα, και έτσι μπορεί να μετατρέψει την αναπνοή σε ηλεκτρονική ενέργεια που θα μεταφέρεται μέσω του USB φορτιστή για να φορτίσει το κινητό ή το gadget.

Σύμφωνα με το σχεδιαστή του, João Paulo Lammoglia, η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου και όποτε θέλουμε. Από τη χαλάρωση στο καναπέ, μέχρι το τρέξιμο στο δρόμο. Ο ίδιος αναφέρει:

Τα περισσότερα gadgets τείνουν να καταναλώνουν μεγάλα ποσά ηλεκτρικής ενέργειας. Κάτι τέτοιο ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στο περιβάλλον, κυρίως όταν η ενέργεια αυτή δεν προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η συσκευή ήδη βραβεύτηκε με το Red Dot Design Award. Μακάρι να τη δούμε και κάποια μέρα στην πραγματικότητα.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: