Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Χρόνια Πολλά Steve Jobs

Steve Jobs dates

Ο Steve Jobs αδιαμφισβήτητα ήταν από τις σημαντικότερες παρουσίες στον χώρο της τεχνολογίας και στον οποίο οφείλουμε πολλές από τις συσκεύες που χρησιμοποιούμε σήμερα. Και για να προλάβω αυτούς που θα διαφωνήσουν με την παραπάνω πρόταση, σίγουρα ο Steve Jobs δεν ανακάλυψε κάτι που οι άλλες εταιρείες δεν είχαν σκέφτει, το έκανε όμως με καλύτερο τρόπο και με τελειομανία. Εκεί οφείλεται η επιτυχία της Apple, στην τελειομανία του Steve και η οποία δυστυχώς λείπει σήμερα. Ο Jobs ήξερε ότι ο κόσμος μπορεί να εμπνευστεί από ένα προιόν εάν αυτό παρουσιαστεί σωστά και ας μην έχει κάτι το εξαιρετικό που ίσως έχουν άλλα προιόντα. Ο SJ μπορούσε λοιπόν να εμπνεύσει τον καθένα και έτσι στο τέλος κάθε ανακοίνωσης όλοι ήθελαν αυτό που παρουσίασε. Ήξερε να υπερασπίζεται με πάθος την αποψή του ακόμα και αν αυτή κάποιες φορές ήταν σωστή (διαμάχη με Adobe για τον Flash player) ή λάθος (διαμάχη με Google για το Android). Επίσης κατάφερε να αναγεννήσει την Apple που ήταν στα όρια της χρεοκοπίας κλείνοντας συμφωνία με τον και καλά εχθρό του Bill Gates (όλοι ξέρουμε πόσο σεβασμό είχε ο ένας για τον άλλον).

Ο Steve Jobs εάν δεν πέθαινε απο τον καρκίνο θα έκλεινε σήμερα τα 58 του χρόνια. Για κάποιους ήταν ένας καλός showman, για μένα ήταν από τις αγαπημένες μορφές στον χώρο της τεχνολογίας. Παρακάτω είναι τα πιο σημαντικά προιόντα που παρουσίασε η Apple με τον Steve Jobs και σίγουρα θα θέλαμε πολύ να το ακούσουμε άλλη μία φορά να ανακοινώνει κάτι ξεχωριστό.

1997: Power Mac 4400/200

1998: iMac/233 Bondi Blue

2001: Aνακοινώνεται τo πρώτο IPod

2003: Λανσάρεται το iTunes Store

2006: Πρώτοι Mac με επεξεργαστή Intel

2007: Ανακοινώνεται το πρώτο iPhone

2008: App Store με εφαρμογές για iPhone OS

2009: Νέα μοντέλα στην σειρά Mac

2010: Ανακοινώνεται το iPad

2011: Ο Steve Jobs ανακοινώνει το iPad 2, τελευταία φορά στη σκηνή

2011: Στις 5 Οκτωμβρίου η Apple θρηνεί τον θάνατο του Steve Jobs

Μοιράσου το με τους φίλους σου: