Ένας Χρόνος Χωρίς Τον Steve Jobs, Μήνυμα Και Βίντεο Αφιέρωμα Από Την Apple

Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, έφυγε από την ζωή στα 55 του χρόνια έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο ένας απο τους πιο χαρισματικούς CEO στο χωρο της τεχνολογίας και της Apple, ο Steve Jobs. Επί ηγεσία του St. Jobs η Apple παρουσίασε καινοτόμα προϊόντα όπως την σειρά Mac, iPod, και φυσικά τα πιο πετυχημένα, iPhone και iPad. Επίσης δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα όπως τα iTunes, App Store και iCloud. Όλα αυτά και άλλα πολλά ήταν το όραμα του Jobs για μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης για τον κόσμο.

Παρακάτω είναι το μήνυμα που δημοσίευσε στην αρχική σελίδα του Apple.com ο τωρινός CEO της Apple, Tim Cook:

O θάνατος του Steve πριν ένα χρόνο ήταν μία λυπηρή και δύσκολη στιγμή για όλους μας. Ελπίζω ότι σήμερα όλοι συλλογίζονται την εκπληκτική του ζωή και τους πολλούς τρόπους με τους οποίους έκανε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Ένα από τα σημαντικότερα δώρα που ο Steve έδωσε στον κόσμο είναι η Apple. Καμία εταιρεία δεν ενέπνευσε τόση δημιουργικότητα ή ανέβασε τον πήχη τόσο ψηλά για τον εαυτό της. Οι αξίες μας ξεκίνησαν από τον Steve και το πνεύμα του θα είναι για πάντα το θεμέλιο της Apple. Μοιραζόμαστε το σπουδαίο προνόμιο και την ευθύνη να διαιωνίσουμε την κληρονομιά του.

Είμαι περήφανος για τη δουλειά που κάνουμε, παραδίδοντας προϊόντα που οι πελάτες μας αγαπάνε και δημιουργώντας νέα που θα τους ευχαριστήσουν μελλοντικά. Είναι ένα υπέροχο αφιέρωμα στην μνήμη του Steve και όλα όσα πρεσβεύουμε.

Tim

Και το βίντεο της Apple για τον Steve…

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=t22IgMTbuO8&w=600&h=338]

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.