Ανακοινώθηκε Επίσημα Το Crysis 3

Η EA ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι στη σειρά Crysis, Crysis 3, που βασίζεται στη μηχανή γραφικών CryENGINE 3.4.

Crysis 3, Στιγμιότυπο από το παιχνίδι
Crysis 3, Στιγμιότυπο από το παιχνίδι

Το Crysis 3 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του ’13, στο PS3, στο Xbox 360 και στα PC. Η τιμή του είναι $59.99, και οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Θα κυκλοφορήσουν και διάφορες εκδόσεις, όπως η Hunter Edition (για πρόσβαση στο τόξο από νωρίς και επιπλέον λειτουργίες στη Nanosuit) και οι Stalker, Overkill και Predator Packs.

Η ιστορία του παιχνιδιού λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη στο έτος 2047. Ο Prophet επιστρέφει στη πόλη και ανακαλύπτει ότι η Cell Corporation την έχει μετατρέψει σε πόλη-ζούγκλα, με δέντρα, έλη και ποτάμια, και την έχει χωρίσει σε 7 διαφορετικές περιοχές, που ονομάζονται “Seven Wonders”, καθεμία με ξεχωριστό περιβάλλον.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Prophet, είναι να καταστρέψει την Cell Corporation και να ανακαλύψει την αλήθεια για τα Nanodome – η εταιρία δηλώνει ότι έχει κατασκευαστεί για την προστασία των πολιτών αλλά στη πραγματικότητα χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των περιοχών και της τεχνολογίας.

Έτσι, εξοπλισμένος με ένα βέλος, νέα Nanosuit στολή και εξωγήινη τεχνολογία, ο Prophet θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει το στόχο του.

Crysis 3, Εικόνα Τύπου
Crysis 3, Εικόνα Τύπου
Crysis 3, Κατεστραμμένα αυτοκίνητα
Crysis 3, Κατεστραμμένα αυτοκίνητα

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.