Ανακοινώθηκε Το PES 2013, Δες Το Πρώτο Trailer Τώρα

Η Konami ανακοίνωσε το νέο PES 2013, που πλέον δίνει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και της μπάλας στον παίχτη, proσφέροντάς του του μία ρεαλιστική εμπειρία.

PES 2013

Με το νέο Pro, έχουμε τη πλήρη ελευθερία των κινήσεων στον έλεγχο της μπάλας, στις πρώτες επαφές, στα σουτ, στις πάσες, στις ντρίμπλες, στα ένα-δύο, στον τρόπο άμυνας, ακόμα και στο που δίνουν οι τερματοφύλακες την μπάλα.

Ακόμη, χάρις στο Player ID οι ποδοσφαιριστές αποκτούν “χαρακτήρα”, αφού ο καθένας έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Και με τη χρήση του ProActive AI, η συμπεριφορά των παικτών γίνεται πιο αληθινή από ποτέ.

Ο Jon Murphy (επικεφαλής για το PES στην Ευρώπη) δήλωσε:

Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της κοινότητας τη δεδομένη χρονική περίοδο, καθώς το PES 2013 σηματοδοτεί την επιστροφή στις βασικές αξίες του παιχνιδιού για απόλυτο έλεγχο και ελευθερία. Το ποδόσφαιρο προσφέρει στιγμές μαγείας χάριν στην ακρίβεια και το ταλέντο, και το PES 2013 ενσωματώνει αυτή τη φιλοσοφία.

Το PES 2013 ως συνήθως αναμένεται το φθινόπωρο, και θα κυκλοφορήσει για τα PS3, Xbox 360, PC, PS2, PSP, 3DS και Wii. Μέχρι τότε μπορείς να δεις το debut trailer του παιχνιδιού, που για φέτος πρωταγωνιστεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FGZLuGoPBEc&w=580&h=325]

Πηγές: 1& 2

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.