Η Ενημέρωση GDR2 Διαθέσιμη Για Λήψη Για Τα Lumia

Η Ενημέρωση GDR2 Διαθέσιμη Για Λήψη Για Τα Lumia

GDR2

Ευχάριστα νέα για τους κατόχους Lumia συσκευών, αφού η τελευταία ενημέρωση της Microsoft για το Windows Phone 8 (GDR2, build 10327) έκανε την εμφάνιση της στους servers της Nokia.

Η είδηση έγινε γνωστή από χρήστες σχετικών forums. Το λειτουργικό μπορεί να κατεβεί και να το εγκαταστήσεις στο Lumia σου αν και θα πρέπει να προσέχεις. Για να εγκαταστήσεις το νέο λειτουργικό θα πρέπει να το flash-άρεις από τον υπολογιστή σου, κάτι που είναι επικίνδυνο αν δεν ξέρεις τι να κάνεις. Επίσης θα χάσεις και κάποιες παραλλαγές στο λειτουργικό, όπως αν η λειτουργία Data Sense έχει ενεργοποιηθεί από τον πάροχο (στην Ελλάδα δεν υποστηρίζεται).

Η ενημέρωση της Microsoft θα φέρει λειτουργίες όπως το ραδιόφωνο, βελτιώσεις στο Xbox Music και άλλες μικρές διορθώσεις σφαλμάτων. Επιπλέον, η ξεχωριστή ενημέρωση Amber της Nokia θα φέρει το Glance, flip to silence, Lumia Color Profile και βελτιώσεις στην κάμερα.

Μπορείς να δεις εδώ πως να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις, αλλά προτείνουμε να περιμένεις γιατί μέσα στον μήνα θα αρχίσει να στέλνεται στους χρήστες επίσημα.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.