Η Microsoft Δίνει Πληροφορίες Για Την Επόμενη Ενημέρωση Του Windows Phone 8 (8.0.10211)

Nokia Lumia 820

Η Microsoft ξεκίνησε ήδη να μας ενημερώνει για την επόμενη έκδοση του Windows Phone 8, την 8.0.10211, η οποία θα είναι μία ενημέρωση που θα φέρνει 2-3 νέα πραγματάκια. Η λίστα με τα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού όπως μας την έδωσε η εταιρία περιλαμβάνει:

  • Βελτιώσεις στα Μηνύματα. Μπορούμε τώρα να προσθέσουμε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα όταν στέλνουμε ένα μήνυμα κειμένου και να αποθηκεύσουμε αυτόματα τα μη απεσταλμένα μηνύματα ως πρόχειρα. Μπορούμε επίσης να επεξεργαστούμε ένα SMS πριν το προωθήσουμε αλλού.
  • Απαντήσεις κειμένου στις εισερχόμενες κλήσεις. Όταν μας παίρνουν και δεν μπορούμε να απαντήσουμε, μπορούμε να στείλουμε έτοιμα μηνύματα από την οθόνη κλήσης σε αυτόν που καλεί.
  • Διορθώσεις στον Internet ExplorerΝέα επιλογή για να μην φορτώνει τις εικόνες (για λιγότερη κατανάλωση των δεδομένων) και επιλογή για διαγραφή επιλεγμένων σελίδων από το ιστορικό (επιτέλους!).
  • Wi-Fi συνδεσιμότητα. Το Windows Phone 8 θα δίνει τώρα προτεραιότητα στα Wi-Fi που έχουμε συνδεθεί με βάση το ιστορικό των συνδέσεων.
  • Άλλα βελτιώσεις. Λοιπές βελτιώσεις στο λειτουργικό (δεν αναφέρονται).

Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά του Windows Phone 8 και δεν έχουμε πληροφορίες για το πότε θα δοθεί η ενημέρωση στους χρήστες. Πιθανότατα μαζί με την αναβάθμιση στο 7.8 στους 7.5 χρήστες το 2013.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.