Η MLS Ανακοίνωσε Τα iQTalk Και iQTalk Crystal Με Διπλή SIM

MLS iQTalk Crystal Teardown, Αποκαλύψαμε Υποδοχή Για 2 SIM

MLS iQTalk Crystal Teardown

Θυμάστε τότε που η ομάδα του Tech Community έκανε teardown του MLS iQTalk Crystal και αποκάλυψε πως κρύβεται διπλή υποδοχή για κάρτες SIM; Τώρα η εταιρία μας έστειλε e-mail που ανακοινώνει αυτή την έκδοση των δύο τηλεφώνων της! Διαφορές στα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν, ούτε προστίθενται αυτές οι λειτουργίες που είχαμε αναφέρει αποκλειστικά. Παρόλα αυτά η τιμή για το iQTalk Crystal έπεσε στα €149 για την απλή έκδοση, και αυτό που έχει δύο SIM κοστίζει €159. Παραδόξως, το πρώτο iQTalk είναι πιο ακριβό από το δεύτερο, με τιμή €174 για την απλή έκδοση και €220 για αυτή με 2 SIM. Τα MLS iQTalk και MLS iQTalk Crystal διατίθενται από τώρα από όλες τις αλυσίδες καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας.

Δελτίο Τύπου
MLS Πληροφορική: Τα MLS iQTalk™ και MLS iQTalk™ Crystal τώρα και Dual SIM
Η MLS Πληροφορική ανακοινώνει τη διάθεση των MLS iQTalk™ και MLS iQTalk™ Crystal Dual SIM δίνοντας τη δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM σε μία συσκευή.

Τα πρώτα Ελληνικά smartphones ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η εταιρία. Με το Talk&Call™ λες το όνομα του ατόμου που θέλεις να καλέσεις και το κινητό πραγματοποιεί την κλήση για εσένα όπως κι αν έχουν καταχωρηθεί οι επαφές (Ελληνικά, greeklish). Επιπλέον ενσωματώνεται η πρωτοποριακή τεχνολογία Talk&SMS™ με την οποία απλά υπαγορεύεις το μήνυμα στο κινητό σου. Το MLS iQTalk™ γράφει το μήνυμα και το στέλνει για σένα. Τα αναβαθμισμένα MLS smartphones με Dual SIM δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να μπορεί εύκολα και αποτελεσματικά να διαχειρίζεται δύο κάρτες SIM σε μία μόνο συσκευή.

Τα MLS iQTalk™ και MLS iQTalk™ Crystal διατίθενται από όλες τις αλυσίδες καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας με ενσωματωμένο τον πλοηγό με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive™ με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου συνολικής αξίας 89€.

Μπορείς να δεις όλη τη κάλυψη του Tech Community για τα κινητά της MLS εδώ.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.