Η Toshiba Κέρδισε Πέντε Red Dot Awards Βραβεία

Τη βράβευση με Red Dot Awards βραβεία σε μερικά προϊόντα της, ανακοίνωσε η εταιρία με έδρα στο Τόκιο, για το design που έχουν.

Οι δίσκοι STOR.E EDITION
Οι εξ. δίσκοι STOR.E EDITION

Δελτίο Τύπου
H Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε σήμερα τη βράβευση πέντε προϊόντων της με το σημαντικό βραβείο “red dot: product design 2012”.

– 3D Smart TVs 55/46WL863 και 55/46YL863
– Tecra R840/R850 φορητά PC
– Portégé Z830 UltrabookTM
– STOR.E EDITION εξωτερικοί σκληροί δίσκοι

Η σειρά STOR.E EDITION κέρδισε το βραβείο “red dot: best of the best 2012” που είναι το κορυφαίο του διαγωνισμού για την κατηγορία του design.

Η φετινή διοργάνωση αποτέλεσε μια αληθινή πρόκληση για τους κριτές που είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4,515 προϊόντα. Επειδή όμως ελάχιστα είναι τα προϊόντα που τελικά βραβεύονται, οι κριτές δοκιμάζουν και βαθμολογούν τα προϊόντα βασιζόμενοι σε μια σειρά από κριτήρια όπως πρωτοπορία, λειτουργικότητα, ποιότητα και ενεργειακή απόδοση. Η Toshiba αναγνωρίζοντας την αξία του θεσμού, θεωρεί ιδιαίτερα τιμητική της βράβευση των προϊόντων της.

STOR.E EDITION: “Βραβείο red dot: best of the best 2012”
Η σειρά STOR.E EDITION κέρδισε το κορυφαίο βραβείο “red dot: best of the best 2012”. Με γυαλιστερό φινίρισμα που ταιριάζει με τα ζωντανά χρώματα των μοντέλων R840 και R850 των σειρών Toshiba Satellite, Satellite Pro και Tecra, η σειρά STOR.E EDITION περιλαμβάνει εξαιρετικά ελαφριούς εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με διασύνδεση USB 3.0 για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων.

Portégé Z830: “red dot”
Το λεπτό 33.8cm (13.3”) Portégé Z830 Ultrabook™ κέρδισε “red dot”. Με βάρος μικρότερο 1.12kg2 και περίβλημα από ανθεκτικό μαγνήσιο, το Portégé Z830 είναι υπερφορητό, ανθεκτικό με πολλά βασικά χαρακτηριστικά.

Tecra R840 και R850: “red dot”
Τα μοντέλα Tecra R840 και R850, που βραβεύτηκαν απευθύνονται σε επαγγελματίες και αποτελούν αποτελεσματικά εργαλεία δουλειάς με λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό. Εξοπλισμένα με κορυφαίας ποιότητας χαρακτηριστικά, προσφέρουν ένα μείγμα κορυφαίας καινοτομίας, που περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά εργαλεία διασύνδεσης, έχουν περάσει υψηλές δοκιμασίες ανθεκτικότητας και προσφέρουν ποικίλες δυνατότητες διασύνδεσης.

Toshiba 55/46WL863 και 55/46YL863: “red dot”
Σε συνδυασμό με τον δανέζικο οίκο JACOB JENSEN DESIGN, η μαύρη 55/46WL863 και η ασημένια 55/46YL863 διαθέτουν αναγνωρίσιμο σχεδιασμό, με λεπτομέρειες από αλουμίνιο. Διαθέτοντας τον πολυεπεξεργαστή CEVO ENGINE της Toshiba, οι WL863 και YL863 προσφέρουν ανώτατη ποιότητα εικόνας και 3D δυνατότητες. Αμφότερες έχουν χαρακτηριστικά Smart TV όπως πρόσβαση στο Toshiba Places (το online portal της Toshiba που προσφέρει πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω ειδικών apps3) καθώς επίσης και τη δυνατότητα εγγραφής τηλεοπτικών προγραμμάτων σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους4.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.