Θα αργήσει το untethered jailbreak του iOS 4.3.4

Σύμφωνα με τον i0n1c, ένα γνωστό μέλος της jailbreak κοινότητας, οι iχρήστες δεν θα πρέπει να περιμένουν ένα νέο jailbreak εργαλείο για untethered σπάσιμο στο ολοκαίνουργιο iOS 4.3.4 που κυκλοφόρησε για να πει αντίο στο jailbreakme.com και στο κενό ασφαλείας του λογισμικού.

Για εκείνους που δεν είναι ακόμη γνωστό, χθες, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 4.3.4 για να κλείσει ένα κενό στο Mobile Safari που επέτρεπε στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το JailbreakMe 3.0, ένα εργαλείο για untethered j/b του προηγούμενου iOS 4.3.3. Τώρα που η καλύτερη μέθοδος jailbreaking δεν λειτουργεί, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον, δεν θα έχουμε κάποιο εργαλείο για σπάσιμο (του 4.3.4).

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συμβουλεύσουμε όσους έμειναν στο 4.3.3 και θέλουν jailbreak, να μην κάνουν αναβάθμιση στο νέο λογισμικό.

Φαίνεται ότι η Apple κλείνει λίγο-λίγο τις τρύπες για jailbreak και δεν έχουμε φτάσει ακόμα ούτε στη τελική έκδοση του iOS 5. Αν τα καταφέρει σίγουρα θα έχει επιρροή στις πωλήσεις των iPhone/iPad/iPod touch γιατί αρκετοί το αγοράζουν για τα σπασμένα παιχνίδια. Εσείς τι πιστεύετε; Μάλλον θα κάνουν και πάλι τα μαγικά τους οι hackers/crackers…

Πηγή: RedmondPie.com

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.