Κυκλοφόρησε Το iTunes 11.1 Beta Με Την Υπηρεσία iTunes Radio

iTunes Radio: Η Νέα Μουσική Υπηρεσία Της Apple

iRadio

Εκτός από την κυκλοφορία του iOS 7 Beta 4 από την Apple χθες για τους προγραμματιστές, οι Αμερικάνοι κυκλοφόρησαν μία νέα beta έκδοση του iTunes στην έκδοση Apple iTunes 11.1 Beta.

Το Apple iTunes 11.1 Beta εκτός από τις συνηθισμένες μικρές διορθώσεις του λογισμικού, φέρνει και τη νέα υπηρεσία της Apple, iTunes Radio. Έτσι, με την νέα έκδοση του iTunes, οι προγραμματιστές μπορούν να δοκιμάσουν πως λειτουργεί η νέα υπηρεσία streaming μουσικής της εταιρίας και να στείλουν τα σχόλιά τους στην εταιρία για να διορθώσουν αν κάτι πάει σταβά.

To Apple iTunes Radio είναι μια νέα υπηρεσία streaming μουσικής παρόμοια με εκείνες που διατίθενται μέσω των Spotify και Pandora για όσους μένουν στις ΗΠΑ. Αυτό θα βρίσκεται προ-εγκατεστημένο στην εφαρμογή μουσικής του iOS 7, καθώς και στο Apple TV και στο iTunes του υπολογιστή.

Το Apple iTunes 11.1 με το iTunes Radio αναμένεται να κυκλοφορήσει στο κοινό κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου του τρέχοντος έτους και αναμένεται να συνοδεύεται από το iOS 7.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.