Κυκλοφόρησε Το Turbo-X Tablet Hive, Το Ελληνικό Android Tablet

Θυμάστε που λέγαμε για το Turbo-X Hive, το πρώτο (;) Ελληνικό tablet με Android λειτουργικό σύστημα από τη ΠΛΑΊΣΙΟ; Τελικά κυκλοφόρησε στα καταστήματα Πλαίσιο -όπως είναι λογικό- στη τιμή των 449,00 €.

Το Android tablet διαθέτει μεγάλη TFT οθόνη αφής 10.1″ ανάλυσης, τύπου Gorilla Glass με ανάλυση 1280 x 800 pixels, φωτογραφική μηχανή 5 MP με HD εγγραφή βίντεο και διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra T20 στο 1GHz με 1GB RAM. Η εσωτερική του μνήμη ανέρχεται στα 16GB.

Το Hive έρχεται με προ-εγκατεστημένο το Android 3.2 Honeycomb, κανονική υποστήριξη του Flash Player 10.1 και επικάλυψη δέρματος στη πίσω πλευρά του. Όπως λέγαμε και στο προηγούμενο άρθρο, το Hive δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα tablets στη κατηγορία του, γιατί εκτός από τα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέραμε παραπάνω, διαθέτει και έξοδο HDMI, εμπρόσθια κάμερα 2MP και τις κλασσικές διασυνδέσεις – Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB.

To Turbo-X (Tablet) Hive είναι άμεσα διαθέσιμο στα καταστήματα Πλαίσιο και κοστίζει 449 €. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά, ή και να το αγοράσετε, στη σελίδα του στον ιστότοπο του Πλαίσιο.



Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.