Κυκλοφόρησε To NAVIGON Για Windows Phone

Έχεις Windows Phone κινητό και δεν θέλεις να χρησιμοποιείς το Bing Maps για πλοήγηση; Δυστυχώς στο Marketplace δεν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που να αξίζουν την αγορά. Σήμερα όμως η NAVIGON κυκλοφόρησε το δικό της πρόγραμμα πλοήγησης στο κατάστημα εφαρμογών, το οποίο θα γίνει must για όσες ταξιδεύουν ή χρησιμοποιούν συνεχώς GPS.

Η εφαρμογή έχει χρήσιμες δυνατότητες όπως, φωνητικές οδηγίες, οπτική καθοδήγηση της λωρίδας (βλ. τη φωτογραφία δεξιά), συνεχή ενημέρωση για τη κίνηση στους δρόμους, επαναδρομολόγηση και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά.

Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του Windows Phone 7.5 (Mango), το NAVIGON διαθέτει τη λειτουργία Reality Scanner, η οποία επιτρέπει στο χρήστη, ενώ ταξιδεύει με τα πόδια (ή σε ένα πολύ αργό αυτοκίνητο), να βρίσκει άμεσα και χωρίς κόπο κοντινά μέρη για να πάει. Επίσης, οι χρήστες μπορούν άμεσα να βρουν οδηγίες για διευθύνσεις, αν πατήσουν επάνω σε μία επαφή τους. Και τέλος, για τους λάτρες της ταχύτητας, το NAVIGON έχει τη λειτουργία Speed Assistant, η οποία προειδοποιεί τους οδηγούς όταν υπερβούν το όριο ταχύτητας.

Το NAVIGON USA για Windows Phone έχει τιμή γνωριμίας στα $29.99 μέχρι το Σάββατο 15/11 (κανονική τιμή $49.99), ενώ το NAVIGON Europe βρίσκεται ήδη στη κανονική του τιμή, $69.99.

Πηγή: Ubergizmo

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.