Ο Χάκερ Που Έφτιαξε Το JailbreakMe Δεν Δουλεύει Πλέον Στην Apple

Ήταν μια πολύ δυσάρεστη μέρα για την κοινότητα του Jailbreak όταν ο Nicholas Allegra (γνωστός ως Comex) είχε αναφέρει την αναχώρηση του από την ομάδα του Jailbreak ως μία έναρξη συνεργασίας με την εταιρία που εργάστηκε τόσο σκληρά για να της πάει κόντρα. Ο Comex όπως φαίνεται θα πηγαίνει σόλο ξανά.

Ο 20χρονος μαθητής, είναι περισσότερο γνωστός με το ηλεκτρονικό του ψευδώνυμο Comex και είναι υπεύθυνος για μερικά από τα πιο εύκολα στην εκτέλεση, και στα πιο περίπλοκα στην δημιουργία τους Jailbreak που έχουμε δει έως τώρα. Προγράμματα όπως το JailbreakMe αντικατέστησαν την ανάγκη υπολογιστή με μια απλή ιστοσελίδα στο που όταν έμπαινες από το Safari για iPhone το μόνο που είχες να κάνεις είναι να πατήσεις ένα κουμπί και αυτό ήταν… είχες Jailbreak στη φορητή σου συσκευή.

Ο Comex δημοσιεύοντας στο Twitter οτι δεν έχει καμία συνεργασία πλέον με την Apple, δεν μπορεί να σημαίνει στα σίγουρα ότι θα επιστρέψει πίσω στην κοινότητα του Jailbreak για να συνεχίσει απο εκεί που έμεινε, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα ειναι να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.