Στο Τέλος Του Μήνα Η Νέα Παρουσίαση Της Apple;

Δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν την Apple να παρουσιάζει κάποιο νέο της προϊόν ή υπηρεσία στο τέλος του μήνα. Αλλά τι είναι αυτό;

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η Apple θα ανακοινώσει το iPad 3, αλλά με τις τελευταίες φήμες μαθαίνουμε ότι ο Eddie Cue, ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος του Υλικού & Υπηρεσιών Διαδικτύου της εταιρίας, θα παρουσιάσει μία νέα υπηρεσία του iTunes η οποία θα ανταγωνίζεται μία αντίστοιχη υπηρεσία της Amazon.

Άλλες φήμες που έρχονται από το TechCrunch αναφέρουν ότι το event θα σχετίζεται με ηλεκτρονικά βιβλία (ebooks), textbooks και για την εκπαίδευση. Τα textbooks είναι τα σχολικά, φοιτητικά και επιστημονικά βιβλία και ο Steve Jobs είχε αναφέρει στη βιογραφία του ότι ήθελε να αλλάξει αυτή τη βιομηχανία. Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple το προηγούμενο μήνα ετοίμαζε κάποια διαφημιστικά βίντεο για τη προώθηση αυτών των textbooks. Τέλος, το Fox News σε δημοσίευμα του αποκαλύπτει ότι το event θα σχετίζεται και με το iTunes U, το τμήμα του iTunes για τα πανεπιστήμια.

Για πιο συνοπτικά θα λέγαμε ότι έχουμε να κάνουμε με το iTunes U και το iBookstore και κάποια νέα επαναστατικά; βιβλία και textbooks. Βέβαια καμία από τις παραπάνω φήμες δεν αναιρεί την άφιξη του iPad 3. Μπορεί να τα ανακοινώσουν ακόμα και την ίδια μέρα καθώς το iPad προορίζεται και σαν ebook reader.

Πηγές: Newsit & iPhonesHellas [1, 2]

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.