Το Android Device Manager Της Google Θα Σε Βοηθήσει Να Βρεις Το Χαμένο Κινητό Σου

Το Sony Xperia Z Ultra Είναι Επίσημο Με Μία Όμορφη Τεράστια Οθόνη

Sony Xperia Z Ultra

Το iOS είχε το ‘Find Your iPhone’ για χρόνια τώρα, το οποίο σου επιτρέπει να βρεις την iΣυσκευή σου αν την χάσεις. Είναι αρκετά χρήσιμο και έχει βοηθήσει αρκετούς.

Η Google τώρα θα φέρει αυτό το χαρακτηριστικό και στις Android συσκευές, αν και είχε κάποια χρόνια καθυστέρηση. Βεβαίως, υπήρχαν Android εφαρμογές διαθέσιμες στο Play Store, είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή, που έκαναν την δουλειά αυτή αν έχανες το κινητό ή το tablet ή οτιδήποτε άλλο τρέχει Android.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έρθει αυτό το εργαλείο με την ονομασία Android Device Manager. Αυτό θα δουλεύει όπως όλα τα άλλα παρόμοια εργαλεία εκεί έξω. Θα εντοπίζεις το κινητό και θα μπορείς να το βάλεις να χτυπάει δυνατά ώστε να το εντοπίσει κάποιος. Ακόμα και αν είσαι στο σιωπηλό, το κινητό θα χτυπήσει στο full. Ο εντοπισμός θα γίνεται με τη χρήση των χαρτών Google Maps και θα το βλέπεις σε πραγματικό χρόνο. Φυσικά μπορείς να διαγράψεις τα πάντα από εκεί μέσα για να μείνουν ασφαλείς οι προσωπικές ή επαγγελματικές πληροφορίες.

Τα κινητά που θα υποστηρίζονται είναι σχεδόν όλα, αφού απαιτείται Android 2.2 ή νεότερο. Μόλις γίνει διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.