Το Google Maps Αναβαθμίζεται Με Δυνατότητα Συγχρονισμού Του Ιστορικού

Το Google Map ενημερώθηκε και έγινε πιο λειτουργικό. Τώρα εάν χρησιμοποιείς το Google Map στον υπολογιστή σου, όλες  οι αναζητήσεις, χάρτες και οδηγίες θα συγχρονίζονται με το smartphone ή tablet σου, αρκεί να είσαι συνδεδεμένος με το Google Account σου και να έχεις ενεργοποιημένο το ιστορικο του browser σου φυσικά.

Για παράδειγμα αφού αναζητήσεις για ένα εστιατόριο στον υπολογιστή σου, αυτό θα φορτώσει στο smartphone σου τους χάρτες και τα αποτελέσματα αναζήτησης θα έχουν προ-συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα που επέλεξες στον υπολογιστή σου προηγουμένως. Επίσης, προσφέρεται η δυνατότητα να πας σε παλιές αναζητήσεις και να ολοκληρώσεις τις οδηγίες πλοήγησης με το “My Places” μενού. Επιπλέον, εάν εισάγεις προκαθορισμένες διευθύνσεις για το σπίτι και την δουλειά σου και τα συγχρονίσεις με το λογαριασμό σου, μόλις πατήσεις “Σπίτι” ή “Δουλειά”, το Google maps θα σου δώσει τις σωστές κατευθύνσεις για το κάθε μέρος.

Είναι μικρές προσθήκες, που όμως κάνουν το Google Maps την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης και χαρτογράφησης. Μπορείς να κατεβάσεις την ενημέρωση δωρεάν από το Play Store.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.