Το Instagram Ήρθε Ανεπίσημα Στο Window Phone Με Το 6tag

Το Instagram Ήρθε Ανεπίσημα Στο Window Phone Με Το 6tag

6tag App

Κάτι που έλειπε πολύ από τους Windows Phone χρήστες ήρθε επιτέλους στο κατάστημα εφαρμογών της Microsoft. Μία πλήρως λειτουργική έκδοση του Instagram που όμως δεν είναι η επίσημη. Η εφαρμογή ονομάζεται 6tag, είναι του Γάλλου προγραμματιστή Rudy Huyn και περιέχει όλα εκείνα που έχει και η έκδοση για iOS και αυτή για τους Android χρήστες.

Τα κλασικά φίλτρα, λήψη βίντεο, και δυνατότητα να ποστάρεις τις φωτογραφίες σου στο Flickr, Facebook, Twitter, VK, Foursquare και Tumblr φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τα κύρια χαρακτηρισιτκά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι επειδή η εφαρμογή δεν είναι επίσημη μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάψει να λειτουργεί από το Facebook αν αλλάξει κάποια από τα API του.

Επίσης κάποιοι προγραμματιστές ανησυχούν για το πόσο το 6tag προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών. Ο Rafael Rivera δήλωσε πως το 6tag αδυνατεί να κρυπτογραφήσει τα προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα λογαριασμού και κωδικό. Τέλος, η εφαρμογή φαίνεται να μην έχει πάρει έγκριση για την προστασία των δεδομένων από την Microsoft.

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή πατώντας στη πηγή παρακάτω, και όταν κυκλοφορήσει η επίσημη θα σε ενημερώσουμε.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.