Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

11χρονη Κέρδισε Βραβείο 20.000$ Για Εφαρμογή Κινητών

Ποιος είπε ότι και τα παιδιά δεν μπορούν να βοηθήσουν να κάνουν το κόσμο καλύτερο; Η 11χρονη Victoria Walker με τη βοήθεια του προγραμματιστή David Grau κατάφερε και ανέπτυξε μία εφαρμογή για αποτροπή χρήσης του κινητού ενώ οδηγάς.

Η εφαρμογή ονομάζεται ‘Rode Dog’ και καταλαβαίνει όταν ο χρήστης του κινητού οδηγάει και αρχίζει να ‘γαβγίζει’ αδιάκοπα μέχρι ο οδηγός να αφήσει το κινητό από τα χέρια του.

Το κορίτσι κέρδισε $20,000 για την εφαρμογή από το Αμερικάνικο δίκτυο τηλεπικοινωνιών AT&T για τον διαγωνισμό “It Can Wait” που διεξήγαγε για να προσφέρει βραβεία σε προγραμματιστές που θα αναπτύξουν εφαρμογές για την αποτροπή αποστολής μηνυμάτων ενώ οδηγάει ο οδηγός.

Το ‘Rode Dog’ θα κυκλοφορήσει δωρεάν για τα iOS, Android και Windows Phone. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν εδώ όταν κυκλοφορήσει η εφαρμογή.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: